joi, 14 octombrie 2010

Pana la capat ...

Privesc adesea la crestini din jurul meu mai ales ortodocsi si vad cum se zbat sa tina de o religie lasand credinta sa se evapore... Nu inteleg de ce pentru ei Hristos nu mai exista? exista doar ritualuri :| .
Ma intreb adesea noi protestanti avem ritualuri? ( daca ar putea sa mi explice si mie cineva si este doritor sa comenteze postul )

Spunea un om ca o religie biblica inseamna munca neintrupata insa o credinta autentica lucreaza intotdeauna.
Ne pierdem in religie in ritual cand ar trebui sa privim la ce a facut Mantuitorul pentru ca noi oameni sa avem legatura cu Tatal...
Nu stiu daca ei privesc la Golgota.

Dar tu crestin autentic de pe privesti spre Golgota?
Iti linistesti sufletul de neimplinirea datoriei? sau pentru ca trebuie sa te pregatesti de culcare? Cred ca nu deoarece privim inspre golgota pentru a intari credinta in Isus , credinta care desigur va lucra asa cum spunea acea persoana , care te va curati de noroiul acestei lumi.
Momentul prinderi noastre de Hristos este momentul inceperi lucrari credintei.
Nu negam faptul ca fiecare om are deprinderi stricate si pacatoase care insa trebuiesc biruite si eliminate prin lupta viguroasa care se da cu al nostru Mantuitor in fata!

Spui: "Ei ! merge si asa mai schiopatand sunt un om... nu pot face prea multe!
Si treci asa prin viata... in fiecare zi lasandu te pe tanjala...
"Pe jumatate mantuit inseamna in intregime pierdut..."

Astfel, dar, preaiubitilor, dupa cum totdeauna ati fost ascultatori, duceti pana la capat mantuirea voastra, cu frica si cutremur, nu numai cand sunt eu de fata, ci cu mult mai mult acum, in lipsa mea. (Filip.2:12)

Si intreaba te tu cel care umbli dupa o religie si nu dupa o credinta care e plina de putere dupa ce ai invatat atatea in viata ta:
"Esti mantuit?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu