joi, 3 ianuarie 2013

2012-2013 Scurt


Imi iau putin timp sa imi astern cateva ganduri ale inimii cu privire la anul care a ramas in urma si aceluia care imi sta inainte.

Pot spune ca anul 2012 a fost cel mai minunat an din cei 20 pe care i-am trait pana acum. An in care am implinit acesti 20 de ani in care m-am bucurat de integritatea trupului meu si de sanatatea pe care Cel de sus a lasat-o in trupul meu.

A fost anul in care am fost binecuvantat sa cunosc oameni deosebiti din toate punctele de vedere, oameni complecsi, unii mai complicati, oameni mai deschisi sau mai putin deschisi, oameni care m au provocat si care mi au dat multe lectii.

Alaturi de toti acesti oameni am trait clipe pe care sunt sigur ca nu le voi uita niciodata, atat timp cat Cel de sus imi lasa mintea intreaga.

An in care am apreciat mai mult ca niciodata prezenta lor in viata mea, apreciere care s-a vazut mai mult sau mai putin dar la care am de lucrat !

 *** Parintii ***

Un an in care Dumnezeu a lucrat in mintea si inima mea mai mult ca niciodata! Un an in care m-a invatat ce inseamna pretuirea.

A fost un an in care am cerut RABDAREA. Scripturile spun ca incercarea ( credintei ) lucreaza in noi rabdare. Nu stiu cum au fost incercarile din anul acesta, insa sunt recunoscator pentru ele si sunt recunoscator si pentru cele care vor veni in noul an!

A fost un an in care am vazut oameni transformati de Dumnezeu si intorsi la 180 de grade din drumul lor, oameni a caror perspectiva sa schimbat radical si a caror tanjiri sunt dupa cele vesnice. Este minunat sa privesti in ansamblu pe acesti oameni si schimbarea ce are loc in ei !

Ce pot spune despre anul 2013 si ce astept de la el?

 Nu astept si nu doresc nimic altceva decat sa fiu sfintit prin Cuvantul lui Dumnezeu care este ADEVARUL , si ca El sa locuiasca in mine si in trairea mea, atat timp cat mai sunt printre voi, sau atat timp cat voi veti fi pe langa mine.

 "Sfinţeşte-i prin adevărul Tău: Cuvântul Tău este adevărul." ( verset 17, Evanghelia dupa Ioan capitolul 17 )2 comentarii:

  1. Sunt sigur ca mama ta si-a dorit un parazit ca tine, care sa ii manance trupul, banii si nervii. Omule!! trezestete si miroase cafeaua!!! Iti pierzi viata mizerabila cu prostiile astea. La un momendat iti vei da seama ca tot ce stii e o minciuna si atunci vei regreta amarnic tot acest timp dedicat unui lucru atat de stupid, incat si cel mai prost copil si-ar da seama ca e inventat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu m as trezi sa miros cafeaua si sa am langa mine oameni care nu stiu altceva sa faca decat sa batjocoreasca si sa se ascunda in spatele unui anonimat :)

    RăspundețiȘtergere