vineri, 7 ianuarie 2011

Un nou an , o rededicare , noi lupte. Dă Doamne noi izbânde!

Si nu stiu ce sa-ti spun... si poate gandesti ca altii care spun ca atunci cand nu ai ce face sau ce spune, scri pe blog. Probabil ca exista si asemenea persoane insa nu este cazul la mine in situatia actuala.

Si nu stiu ce sa-ti scriu sau ce sa-ti spun pentru ca nici eu nu am limpezime in gandire. Profit de acest moment sa-mi fac ordine in idei.

Sfarsit de an... si parca nici nu a existat un an 2010. A fost un an al deciziilor binecuvantate, un an in care Dumnezeu m-a purtat prin multe incercari si binecuvantari.
Un an in care am invatat ce inseamna Dumnezeu atotputernic si Dumnezeu atotcunoscator. Am cunoscut indurarea Lui si rabdarea pe care o are cu ai Sai copii.
Ma bucur enorm pentru ca El mi-a pus la dispozitie momente in care sa-L marturisesc. Ma bucuram enorm de mult cand stateam si le marturiseam unora credinta in Isus Cristos.
Ma rog Lui sa continue sa lucreze in viata celor ce au auzit dar care nu au luat o decizie, printr-un duh de cercetare.
Un an in care am avut alaturi un Dumnezeu minunat si oameni dedicati Lui care m-au intarit, mi-au oferit sprijinul lor. Fie ca Domnul sa-si reverse peste ei binecuvantarile Lui sfinte.
De asemenea un an in care Satan nu a stat pe coada lui. Insa un an in care Satan a fost ingenunchiat.
Un an in care Dumnezeu mi-a aratat ca este la lucru in viata mea.

Si a inceput un an nou. Un an cu noi provocari.
Doamne fa Tu din acest an unul al biruintelor! Doresc ca Tu sa-ti arati slava Ta prin copiii Tai, da-le tu biruinta tuturor celor ce te cauta! Curateste Tu mintile si inimile copiilor Tai ca sa poata sa-Ti slujeasca in sfintenie!
Doamne da Tu putere celor slabanogiti, intareste-i in credinta pe cei care te doresc. Indreapta-ne tu privirile spre Tine, spre lucrarile Tale! Atinteste-le Tu!
Invata-ne cum sa traim in temere de Tine si cum sa-ti slujim dupa al Tau plac.
Numai la Tine gasim pace deplina si bucurie pentru sufletele noastre.
Tata in Tine ne punem nadejdea! Tu sa mergi inaintea alesilor Tai. Caci fara Tine suntem cenusa... Aprinde-ne Doamne pentru Tine!
In anul acesta invata-ne Doamne dependenta de Tine!
Deschide ochi si da lumina celor care Te cauta! Izbaveste-ne de cel rau!

Tu copil nascut din nou!
De ce privesti spre lume?
De ce te uiti cu jind la avutiile lor?
De ce cauti sa placi lumii si nu Tatalui tau?
Care mai este tinta spre care alergi? Unde iti e tinta de alta data?
Mai ai o tinta?

Spune-mi tu asteptarile tale de la acest an sau planurile pe care le-ai facut!



2 comentarii:

  1. Poate suna un pic defetist, dar nicio asteptare, niciun plan. Paradoxal, caci astept cu ardoare un loc de munca. Dar nu asteptari de la oameni, nu ca ceva miraculos sa se intample. Niciun plan, pentru ca daca El este in control in viata mea, nu am nevoie sa stiu planuri. Ziua de azi si ziua de maine, eventual. Poate ca este o iresponsabilitate din partea mea, dar stiu ca El credinta o rasplateste. Si planul meu este sa ma las condusa, hranita, ridicata, tinuta in picioare, dreapta, de catre Mana Lui. Si atunci chiar fara planuri viata mea va merge bine inspre El si inspre asteptarea nr.1: a Lui, sa revina.

    RăspundețiȘtergere