marți, 14 decembrie 2010

Pentru că mulţi cunosc şi puţini aleg să trăiască veşnic

-Si de ce nu alegi sa traiesti vesnic?
Pentru ca nu intelegi.
-Si de ce nu intelegi?
Nu ai cum sa intelegi atat timp cat nu esti interesat.
-Si de ce nu esti interesat?
Pentru ca-ti place sa stai in pacatele tale asa cum porcului ii place mocirla.
Sau nu... tu nu ai pacate pentru ca pe cand erai mic Nasa ta s-a lepadat in locul tau de Satana deci tu nu mai esti sub puterea lui. Sau nu ai pacate pentru ca te duci si te spovedesti... si ce usurare dupa ce faci asta incat iti e asa usor sa scoti cuvinte "intelepte".

Stii... de multe ori stau si ma gandesc cum se face ca unii cunosc faptul ca vor arde in focul vesnic daca nu au o viata predata si dupa placul lui Cristos si totusi aleg sa traiasca in placerile lumii ca mai apoi sa arda o vesinicie.
Uneori imi mai este greu sa ma gandesc la lucrurile astea sau sa incerc sa mai explic inca o data cuiva lucrurile astea.
Si ma uit la viata lor si vad cat este de grea... si fara speranta si in calea lor este doar neliniste si nesiguranta. Nu cunosc ce inseamna pacea.

De ce?
Pentru ca sunt robiti de Stapanul lumii in care ei traiesc si anume Satan.
Si sari din scaun si afirmi ca nu esti robul nimanui?
Nu realizezi ca esti rob pentru ca tie iti place unde esti:) iti place sa te hranesti cu lumea aceasta si placerile ei. Si te amagesti singur ca ti postul Craciunului si te cureti de neleguirea ta. Ce minte bolnava. Cristos a murit degeaba pe cruce si sangele Lui a curs degeaba pentru ca acum sa te curatesti tu prin post... Vrei sa stii ce spune Isus despre robia ta?

"Adevarat, adevarat va spun", le-a raspuns Isus, "ca oricine traieste in pacat este rob al pacatului. (Ioan.8:34)

Esti rob si tragi de jugul Satanei! Cineva spunea ca Satan i-a inchiriat pe acesti robiti pentru ziua secerisului. Atunci vei vedea cine ti-a fost stapan! Si impreuna cu el vei imparti vesnicia.
Poate ca iti vei smulge inima din piept si o vei intreba pentru cine a batut...

Sau poate ca esti rob al lui Cristos si tin sa te incurajez si sa te indem:
-Tine strans de jugul Sfant! si cere putere de sus ca nu cumva sa obosesti!

El nu te a inchiriat ci mai degraba te a intocmit ca si creeatura perfecta ca sa traiesti pentru El. Apoi te a primit in familia lui si acum tu esti ce alti nu sunt si anume FIU DE DUMNEZEU. Multumeste-I astazi pentru a Sa gratiere!

Cei atrasi de jugul stapanului lumii acesteia Satan sunt in special tineri care au nevoie de putina atentie din partea celorlalti. Oare nu vrei tu sa ai atentia lui Dumnezeu si El sa fie in centrul atentiei tale?

Oricum va veni vremea cand "fiecare, fie rob, fie slobod, va primi rasplata de la Domnul, dupa binele pe care-l va fi facut." (Efes.6:8)

Gandeste-te al cui rob esti?
Si pentru cine te consumi? Pentru cine te ostenesti? Care este comoara ta?
Unde e iti e comoara acolo iti e si inima!


2 comentarii:

  1. super fain mesajul. Foloseste chiar si celor in credinta. Multumesc Domnului ca exista astfel de oameni carora le pasa :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar ...tot ce e scris aici e foarte adevarat ...Chiar cred ca aveam nevoie sa citesc asta :x e suuper oricum m-a incurajat si m-a facut intr-adevar sa vreau sa luppana la capat.
    Ai fost foarte inspirat ,Emmy!
    Multumesc :) >:D<

    RăspundețiȘtergere