sâmbătă, 28 august 2010

Da-le scobitori!

Am revenit cu a doua parte a postarii legate de scobitori.

In aceasta postare doresc sa-i provoc pe toti cei ce au ocazia sa daruiasca cu toata dragostea o scobitoare sa o si faca :) . Desigur ca aceste scobitori sunt cam greu de lasat si uneori ne sfiim sa le dam dar oare avem ceva de pierdut?

Desigur o sa pierdem "increderea" acelei persoane pentru ca suntem impotriva lui si nu il intelegem pentru ca intr-adevarat are o barna lunga inaintea ochilor si cel mai probabil nici macar nu o sa ti dea posibilitatea sa i o dai pentru ca mereu sta cu capul plecat in fata ta si iti vorbeste de football , de masini sau de pasiunile lui.

Stie ca ceea ce face , face gresit dar continua sa se uite la viata celorlalti si sa le o judece stiind ca si aceia sunt oameni, dar in primul rand nu este a oamenilor judecata.

Nu promovez artistul care a spus aceste cuvinte insa ceea ce a spus mi a dat de gandit

" you can judge but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean!"
Bob Marley

ce spune Biblia in legatura cu aceste scobitori?

Cine iubeste certarea, iubeste stiinta; dar cine uraste mustrarea este prost. – (Prov.12:1)

Cine e cel ce te refuza si ce are el de pierdut?

Un fiu intelept asculta invatatura tatalui sau, dar batjocoritorul n-asculta mustrarea. – (Prov.13:1) pe langa faptul ca este neintelept el este si batjocoritor!

de asemenea el isi mai dispretuieste si sufletul !

Cel ce leapada certarea isi dispretuieste sufletul, dar cel ce ascultamustrarea capata pricepere. – (Prov.15:32)

si ce se va intampla cu acela?

Cine paraseste cararea este aspru pedepsit, si cine uraste mustrarea va muri. – (Prov.15:10)

acum sunt sigur ca nu e usor sa primesti mustrarea dar este oare mai greu sa ti pierzi sufletul decat sa o accepti si sa ti o insusesti?

te sfatuiesc pe tine cel care nu ai nevoie de scobitori "Mai bine sa asculti mustrarea inteleptului decat sa asculti la cantecul celor fara minte. (Ecl.7:5) (pentru ca doar cei fara minte iti spun cuvinte care ti plac si ti dau dreptate cand esti gresit) si te rog " Asculta, fiule, si fii intelept; indreapta-ti inima pe calea cea dreapta. (Prov.23:19)

iar tu cel care dai scobitoarea "Spune lucrurile acestea, sfatuieste si mustra cu deplina putere. (Tit.2:15) si mai apoi "propovaduieste Cuvantul, staruie asupra lui la timp si nelatimp,mustra, cearta, indeamna cu toata blandetea si invatatura. (2Tim.4:2)

liberi la scobitori ! >:D<



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu